Dinner on the lake

24.03.2019

Ontdek Dinner on the lake bij Terhills!

FIJNPROEVEN IN HET KWADRAAT 
Voor het 4de jaar op rij ging Dinner On The Lake op expeditie en selecteerde het twee toplocaties middenin de stille natuur. Het pop-upconcept verkent vanaf dit jaar ook de groene oevers van het recreatiedomein Terhills. Naar gewoonte brengt een bootje je naar het vlot en neemt je voor één avond mee naar een dromerige Mexicaanse haciënda. De zoete zomerzon, een fontein in het midden van het vlot en toepasselijk decor brengen je in een Zuiderse mood. 

Dinner On The Lake zal voor het eerst samenwerken met onder andere Belgische sterrenchefs om het culinair gehalte naar een hoger niveau te tillen. De ideale gelegenheid om je volgende reis uit te stippelen met je date of spouse-to-be. 

Wil je na het diner nog wat langer omringd worden door natuurschoon? Sluit dan je avond af met een hemelse overnachting in het viersterren Terhills Hotel, grenzend aan het meer waar het vlot zich bevindt. Te midden van het Limburgse groen kan je in het elegante hotel volop nagenieten tijdens een uitgebreid ontbijtbuffet. In het aangrenzende Nationaal Park wandel je urenlang ongestoord door de uitgestrekte natuur. Ook het shoppingwalhalla Maasmechelen Village is vlakbij en bovendien 7 dagen op 7 geopend.

Meer informatie en reservaties:

www.dinneronthelake.be