Terhills Hotel nodigt je uit om Moederdag op een onvergetelijke manier te vieren met een gastronomische brunch bij hun gloednieuwe Bistro Bureau Bouveau. Op zondag 12 mei, van 11.30 tot 14 uur, kan je je moeder verwennen met een uitgebreid scala aan heerlijke gerechten, speciaal samengesteld om deze speciale dag te vieren.

Bij aankomst worden jullie hartelijk ontvangen met een verfrissend glas bubbels, waarna je je kan tegoed doen aan een feestelijk menu.

  • Assortiment van luxe broodjes
  • Verse soepen
  • Diverse luxe vleeswaren en gerookte vissoorten
  • Kaasplateau
  • Uitgebreid saladebuffet
  • Warme vlees-, vis- en vegetarische gerechten
  • Quiche en bladerdeeghapjes
  • Dessertbuffet met overheerlijke zoetigheden en taart

Water, fruitsap, koffie en thee zijn inbegrepen.
Dit alles wordt aangeboden voor € 34 per persoon. Kinderen van 3 – 12 jaar € 17.
Reserveren kan hier (rechts onderaan de pagina)

Terhills Cablepark kondigt aan dat de seizoensopening later zal plaatsvinden dan gepland vanwege de hoge waterstand. Op 1 april zal het park niet kunnen openen, maar het team werkt hard om zo snel mogelijk operationeel te zijn. Een exacte datum is momenteel nog niet bekend.

Korting op seizoenskaart en nieuwbouw in de pijplijn

Ondanks dit uitstel brengt Terhills Cableaprk ook goed nieuws! Ze bieden een korting van € 50 op de seizoenskaart, die nu € 800 kost in plaats van € 850 tot aan de seizoensopening. Daarnaast wordt er gewerkt aan een nieuw gebouw, naar verwachting klaar voor de zomer. Dit gebouw zal toiletten, omkleedruimtes, douches, lockers, een beachbar en een uitgebreide collectie huurmateriaal bevatten.

Park vernieuwd tot beste in de Benelux

Het bestaande park van Terhills Cablepark is compleet vernieuwd, met oudere obstakels vervangen en nieuwe toegevoegd, waaronder een enorme pool gap. Het park wordt geprezen als het meest compleet en uitdagend in België en Nederland!

Voor meer informatie over de nieuwe obstakels en updates, kunnen geïnteresseerden terecht op de website van Terhills Cablepark.

Terhills is een nieuwe horecabelevenis rijker: Bistro Bureau Bouveau in het Terhills Hotel. Hiermee brengen we de betere brasseriekeuken én een gezellige bar naar onze site voor zowel hotelgasten als gewone bezoekers. Iedereen welkom dus!

De naam van deze nieuwe horecabelevenis is enerzijds geïnspireerd op de ingenieursbureaus die zich hier bevonden en anderzijds op het Franse woord voor steenkoolgang. De tegenstelling tussen het lichte bovengronds en het donkere ondergronds komt dan ook duidelijk terug in de inrichting, die volledig vernieuwd is. Net als de menukaart voor lunch en diner!

Inclusief bar

De bijhorende bar is dagelijks geopend vanaf 12 u. en biedt naast zinnenprikkelende drankjes ook lichte gerechtjes en hartige vieruurtjes aan. Dus breng je binnenkort een bezoek aan Terhills, Elaisa Wellness of Maasmechelen Village? Denk dan ook eens aan de nieuwste bistro in de buurt. Een bezoekje waard!

Ontdek de nieuwe bistro en bar via deze link

Wie er graag op uit trekt met de fiets kan tegen het einde van de lente een nieuwe attractie uitproberen in Terhills: een S-vormige drijvende brug, geïnspireerd op de gulden snede!

Met ‘Fietsen Tussen Mijnterrils’ vullen we het Limburgse recreatieaanbod aan met alweer een unieke beleving. De werken aan deze drijvende fiets- en voetgangersbrug zijn inmiddels volop aan de gang. Goed nieuws dus voor iedereen die houdt van een dosis beweging in een unieke natuursetting.

Momenteel kan je de werken bewonderen vanop de panoramaterril of tweelingterrils. En al sneller dan je denkt krijgt deze nieuwe route vorm. Drijvend en wel … Zet juni dus almaar vast in je agenda en zorg ervoor dat je stalen ros klaar is voor een onvergetelijk ritje, dwars door Terhills!

Laadstress? Niet bij Terhills! Terwijl je in het Nationaal Park Hoge Kempen, bij Terhills Hotel of Elaisa Wellness je spreekwoordelijke batterijtjes oplaadt, kan je namelijk ook je elektrische wagen opladen.

Er zijn op onze site meerdere laadpunten beschikbaar: 5 palen pronken op de Terhills Hotel-parking, 11 laadpalen op de Terhills Resort-daggastenparking en 15 laadpalen op de Nationaal Parklaan-parking. Elke laadpaal telt twee laadpunten. Genoeg groene energie voor elke bezoeker dus! Doe er gerust je voordeel mee.

Terhills Events is een mooi ingericht en groen openluchtplein in de schaduw van de mijnschacht van Eisden. Met een oppervlakte van maar liefst 5.500 m² kunnen we hier voortaan tal van outdoor evenementen laten plaatsvinden: grootschalige bedrijfsfeesten, teambuildings en nog veel meer.

We leggen met Terhills Events naar goede Terhills-gewoonte de nadruk op kwalitatieve evenementen met een focus op cultuur, ecologie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Qua technische voorzieningen is alles aanwezig en dankzij de steenslagfundering is het terrein volledig berijdbaar voor een vlotte op- en afbouw.

Verder hebben we de volledige zone gedraineerd. Regenweer is dus geen probleem bij Terhills Events! Er zijn ook vier marktkasten voorzien, een watertappunt en verschillende waterafvoerpunten. Tot slot beschikt de zone over een eigen toegangsweg en parking met 155 parkeerplaatsen.

Exclusieve vipruimte

We zijn alvast benieuwd welke events we hier in de toekomst zullen mogen hosten, maar de aftrap wordt binnenkort al gegeven door openluchtconcert ‘Klassiek aan de Mijn’, gevolgd door o.a. een groots klantenevent (10.000 personen) en de UCI Wereldbeker Veldrijden.

Alsof dat alles nog niet genoeg is om naar uit te kijken, lanceren we tegelijkertijd met de eventzone ook de uitbreiding van het MICE-aanbod van Terhills Hotel met twee splinternieuwe vergaderzalen. Perfect voor seminaries, vergaderingen en feesten of als vipruimte bij events van Terhills Events. 

Terhills Hotel & Conference kreeg er deze zomer twee vergaderzalen bij. De zalen kunnen worden gecombineerd, wat gebruikers extra flexibiliteit biedt voor hun seminarie, meeting, feest … Een uniek zicht op de schachtbok én de gloednieuwe evenementenzone van Terhills is alvast inbegrepen!

Terhills Conference, de nieuwbouw langs Terhills Hotel, heeft al twee mooie vergaderzalen en draaide mede daardoor een erg goed jaar. Tijd voor uitbreiding dus! De nieuwe zalen hebben een oppervlakte van 130 m² en 105 m²: de ideale setting als vipruimte voor evenementen of hybridemeetings.

Troeven: uitzicht en locatie

Beide vergaderzalen bieden uitzicht op het evenemententerrein; een groene zone rondom de schachtbok. Ook de omgeving is een grote troef. Gelegen op Terhills tussen het Nationaal Park Hoge Kempen, Maasmechelen Village, Terhills Cablepark en Elaisa Wellness biedt Terhills Hotel toegang tot verschillende ontspanningsmogelijkheden. Alles op één site!

Ontdek de nieuwe vergaderzalen via deze link.

Benieuwd van welke verwenfaciliteiten en activiteiten je als dagtoerist zoal gebruik kan maken? Terhills heeft voor ieder wat wils: van zwemmen tot minigolf, fietsen, aperitieven of dineren. En dat allemaal aan de rand van het enige Nationale Park van België! Ideaal om je Instagram-account te vullen met foto’s … en je hart met fijne herinneringen.

Allemaal naar Aqua Garden

Wie nood heeft aan een dosis relaxatie kan altijd terecht in Aqua Garden. Dit kleinschalige zwembad is aangelegd als een tropische rivier. Dobber je mee richting het ultieme vakantiegevoel? Ook als dagtoerist kan je het smakelijke aan het ontspannende koppelen: boek ons ‘Rise & Shine’-arrangement en combineer een heerlijk ontbijt met een dagje plonsplezier.

Een vleugje virtuele spionage

Heb je al heel wat escape rooms gedaan? Of wordt het je allereerste keer? Hoe dan ook zal onze virtuele spytraining X-Cube je verrassen met een vernieuwend concept; zowel beschikbaar voor kids als voor volwassenen. Je doet de escape room met vier, vijf of zes personen, dus stel het beste team samen met je gezin, vrienden of familie. Succes!

Minigolf je mee?

Wie eerder houdt van klassiek vertier kan terecht bij Adventure Golf in Terhills Resort. Ons minigolfparcours ligt prettig ingenesteld in de omringende natuur en heeft 14 holes. Een minigolfparcours dat geschikt is voor fun met het hele gezin!

Trendy tafelen bij Terland

Welkom bij onze nieuwste culinaire troef! Terland Restaurant & Beach verwelkomt je aan het strand, inclusief beach bar met fingerfood. Op het terras kies je je favorieten van de menukaart en geniet je van het prachtige uitzicht. Binnen vormt het door de natuur geïnspireerde interieur een hip, warm kader. Ideaal om tijdens het tafelen even he-le-maal te relaxen.

Zin gekregen in zo’n goedgevuld dagje weg? Meer info over en reservatie voor de diverse dagactiviteiten vind je via terhills.be/terhills-resort.

Hoi! Wij zijn Cruz (1 jaar) en Maxime (9 maanden) en wij hebben voor jullie de Aqua Garden van Terhills Resort uitgetest. Jawel, wij zijn mini reisbloggers en vertellen jullie graag alles over onze ervaringen!

Tijd voor avontuur

Ons avontuur in het subtropische paradijs begon met een les babyzwemmen. Babyzwemmen? Wel, eigenlijk is het meer watergewenning (wij zijn namelijk écht nog te klein om te leren zwemmen). Maar door de aangename temperaturen van het zwembad en onze blitse zwempakjes waren we snel gewend aan het water. Eerst onze teentjes in het water dippen en dan samen met mama, hup het zwembad in. 

Het goede voorbeeld

Een instructeur begeleidde de volledige les. Hij deed alles voor met een pop en wij keken aandachtig toe, want daarna was het aan ons! Uit het water vliegen, met schupjes spelen, drijven op een mat op het water én zelfs kopje onder gaan. We deden het allemaal met veel plezier en mama genoot ook met volle teugen. Wat hadden we plezier!

Afsluiten in rust

We sloten de les babyzwemmen af met een rustmomentje in het bubbelbad. Heerlijk brubbelen na een actieve baby workout: zalig! Na al dat spelen gaan wij straks ongetwijfeld lekker slapen. Maar één ding is zeker: wij komen zeker nog eens terug!

Waarom wij fan zijn van zwemmen bij de Terhills Resort Aqua Garden?

  • Het zwembad is geprivatiseerd voor het babylesje. We hadden de hele Aqua Garden voor ons alleen.
  • Je geniet van een heerlijke temperatuur zowel in als uit het water. 
  • De instructeur deed alles zorgvuldig voor met een pop, zo wist mama wat te doen en waren wij ook niet bang. 
  • Even pauze nodig? Er zijn babyparkjes ter beschikking om even te rusten. 
  • Na het babyzwemmen bleven we nog even doorspelen in de Aqua Garden. Heerlijk spetteren in het peuterbad of van de mini glijbaan gaan! We konden er zelfs, door ons op te trekken aan de lage bankjes, zelf staan. En natuurlijk niet te vergeten … de bubbels die er om de vijf minuten rondgeblazen worden! Plezier gegarandeerd!

Praktisch

  • Verblijfsgasten betalen € 6 / baby. Volwassenen mogen gratis mee. 
  • Daggasten kunnen zich vanaf nu ook inschrijven voor een lesje babyzwemmen: 
    • € 6 / baby (3 maanden – 2 jaar)
    • € 15 / volwassene op zondag
    • € 10 / volwassene op woensdag (= dagticket voor het zwembad)
    • Na de babyzwemles mag je de hele dag in het zwembad blijven.
    • Boekbaar met minimum 1 volwassene en 1 baby, maximum 2 volwassenen en 2 baby’s.
    • Enkel boekbaar op woensdag en zondag.
  • Meer info en boekingen via www.terhillsresort.be/dagticket.

Bekijk onze avonturen in onderstaande video

Klaar voor de eerste digitale escape room van België? Kom dan naar Terhills Resort voor een uitstap naar een virtuele spionnenwereld van X-Cube!

Hou je van escape rooms? En wil je wel eens iets nieuws proberen? Terhills Resort heeft twee versies van X-Cubes beschikbaar: spytraining voor volwassenen en spytraining kids. Op respectievelijk een uur of een halfuur moet je met vier, vijf of zes personen je spionnentraining zien te doorlopen. Kan je team vlot samenwerken? Breng de opdrachten tot een goed einde door codes te kraken, apparatuur op te sporen en de waarheid aan het licht te brengen …

Ook leuk als teambuilding!

X-Cube:
• Spytraining voor volwassenen – 60 minuten (4 pers. € 90, 5 pers. € 100, 6 pers. € 110).
• Spytraining kids – 30 minuten (4 pers. € 45, 5 pers. € 55, 6 pers. € 65).

Reserveer telefonisch bij Terhills Resort by Center Parcs via 089 81 81 88.

Dagje weg? Kom ontbijten en tropisch zwemmen bij Terhills Resort

Voor wie op zoek is naar een daguitstap boordevol vakantiegevoel heeft Terhills Resort by Center Parcs een gloednieuw arrangement in de aanbieding: Rise & Shine. Hierin wordt een heerlijk ontbijt gecombineerd met tropisch plonsplezier in Aqua Garden.

Vanaf 8.30 uur ontvangen we je met een heerlijk ontbijtbuffet in Terland Restaurant, pal aan het water en met zicht op de terril. Geniet van alle verse lekkernijen en ga vervolgens meteen door naar Aqua Garden met je dagticket. Dit zwemparadijs opent haar deuren voor je om 10 uur. Waag de sprong of luier langs het water in een tropische setting. Gezellig met z’n tweetjes, met vrienden of het hele gezin!

Prijzen Rise & Shine-arrangement:


• Volwassene: € 31/p.p.
• Kind: € 19/p.p.

Reserveer je tickets hier.