Terhills Cablepark

WAKEBOARDEN OF Waterskiën IN de natuur


Waterskiën, wakeboarden of kneeboarden in een idyllische setting? Terhills Cablepark maakt het mogelijk. In dit unieke waterskipark kan iedereen veilig proeven van het plezier van wakeboarden dankzij de LittleBRO-kabel. Een lagere snelheid in combinatie met een woordje uitleg helpt je op weg. Zo gaan jong en oud in enkele minuten van enthousiaste beginneling naar wakeboarder in wording!

Afhankelijk van hoe comfortabel je je voelt op je board, schakel je vervolgens over naar een kids- of beginnerssessie aan de grote kabel. Voor je het weet ben je klaar voor het échte werk en ski je relaxed over het water.
Ook pro’s kunnen hier terecht voor trainingen!

Wie liever kijkt als deelneemt, kan zich neervlijen op het strandje bij de beachbar en restaurant. Hier geniet je van de mooiste zonsondergang van de streek.

Reserveren kan online via www.terhillscablepark.be/kabel-reservatie

GROOTS OPBLAASBAAR AQUAPARK

Een uitdagend opblaasbaar aquapark met obstakels tot wel 4 meter hoog, zet dit jaar de zomer spetterend in op het Terhills Cablepark in Dilsen-Stokkem. De waterattractie laat 140 mensen per uur tegelijk klimmen over hindernissen, glijden over de kussens en genieten van een echt waterspektakel. Het aquapark opent eind juni en is toegankelijk voor iedereen vanaf acht jaar. Je kan er de hele zomer terecht tot en met september voor een dag vol waterplezier.

Reserveren kan online via www.terhillscablepark.be/aquapark.

Vragen?

Contacteer het Cablepark via Facebook www.facebook.com/TerhillsCablepark of per mail via info@terhillscablepark.be.

www.terhillscablepark.be
Nationaal Parklaan 5, 3650 Dilsen-Stokkem